Reserveer direct

PDF Afdrukken E-mailadres

Hallo marien

Hierbij wat foto,s van onze heerlijke camperreis naar Scotland met een bezoek aan de grootste schapenmarkt van Europa en zelfs dolfijnen gezien vlakbij onze camperplaats.

     

     

   

Hallo Marien,

Zoals beloofd een paar fotootjes van onze trip naar Zweden met de "honden-camper". Het was een fantastische reis, mede door de prima verzorgde camper !!! Dank daarvoor !
met vriendelijke groet,

Marianne en Erik van Capelleveen   3 aug 2015

              

 

Dag Marien,

 

Belofte maakt schuld.

Zie mijn reisverslag geïllustreerd met een paar foto's met de camper erbij.

Het was leuk om dit te maken..

Als je een korter verslag nodig hebt dan hoor ik dat graag, dan zal ik met enige fantasie proberen er en korter verhaal van te maken, maar dan boet het in kwaliteit en duidelijkheid wel in.

 

Suc6 ermee

met vriendelijke groet,    Cees en Janneke   12-7-2014

 

Cees heeft een prachtig reisverslag gemaakt van de reis langs Normandische kust en Belgie, oa. met een bezoek aan de Tour de France, mail mij en ik stuur het verslag graag op , inkorten zou zeker afbreuk doen.

  

  

 

 

 

 

 

Hoi Marien,

Hierbij een paar fotootjes van de camper... tijdens een fijne camper vakantie

Foto 1   camper in de Belgische Ardennen
Foto 2   boeuf bourguignon in de camper
Foto 3/4/5 heerlijk op de boerderij in de Jura, Frankrijk
Foto 6   op de camping in Vosges, Frankrijk

Met groet,

Greta en William  10-7-2014

 

            

 


 

  

  

  

 Hele fijne tijd gehad met een heerlijke camper bij de stranden van Normandie   15-5-2014

  


 

In de eerste helft van september 2012 maakten wij een tocht met de Tec Rotec in Frankrijk.Via La Trouville in Normandie, Tours langs de Loire naar de Pericord, waar wij op een prachtige camping stonden aan de Dordogne. De camper is ons prima bevallen,veel ruimte en een prima uitgeruste keuken. Het rijden was ook heel relaxed, kortom een prima vakantie.

Zeer aan te bevelen!!

Fam. Kakes,Amsterdam

 

         

 

 


 

 

 

 

Met de Camper naar Denemarken en  Noorwegen.

We zijn met de camper drie weken op vakantie geweest in Noord-Duitsland, Denemarken en Zuid-Noorwegen. Een geweldige ervaring om zo rond te trekken en geen gedoe te hebben met inpakken en

uitpakken: alles bij de hand, en geen afhankelijkheid van het weer.

We hebben alles gedaan: vrij kamperen bij de boomgrens (1 nacht), campings (meestal, want toiletgebouwen zijn toch wel fijn)  en een camperstandplaats: goedkoop maar sfeerloos, en onder een spoorbrug ...).

We zijn zeer te spreken over de goede en geduldige uitleg en service van C&VA!

 

Rients, Marlien en Matthijs Niks, Rhenen             juli 2012

foto denemarken foto denemarken

foto camper in denemarken

foto denemarken on route foto  c-va scandinavie

 

 

 

 

Hallo,

 

Bijgaand een foto van jullie camper tijdens onze laatste stop voor de Noordkaap. Het camperen bevalt ons fantastisch!

 

 

 

 

 

 

 

Hartelijke groet,

Ria van Dasselaar

 

Hoi Marien en Teus,

Wij hebben net de camper ingeleverd en missen hem nu al! We hebben een paar top dagen gehad, ondanks dat het niet altijd meezat met het weer.
Zoals beloofd hier twee leuke foto's waar de camper ook goed op staat. In de Ardenne, met de zon!

Het leek ons een leuk idee om een tweedehands camper aan te schaffen om daarmee door Europa te trekken tijdens onze vakanties. Maar is het kamperen met de camper wel echt iets wat je wil? Het gaat om een grote uitgave. We besloten eerst maar te gaan huren en er een weekje op uit te trekken naar de Ardennen. Dit moest gebeuren in de Meivakantie. Na wat rondsurfen op internet kwamen we uit bij het bedrijf van Marien en Teus (Camper en Vouwwagenverhuur Amerongen). We hebben uiteindelijk voor een midweek het type Tec Rotec 642 gehuurd. Een mooi ingerichte camper voor 4 tot 6 personen.
Marien en Teus verhuren de campers en geven alle service die nodig is om goed te genieten van je vakantie. Onze camper was geheel ingericht en schoon. Het ophalen ging vlot en alles werd goed uitgelegd. Na het ophalen in Amerongen terug naar Nieuwegein om daar de camper in te laden met onze eigen spullen (kleding, beddengoed, eten / drinken). Eigenlijk super snel gedaan, want we hadden alles al in kratten klaarstaan.
Daar begon onze tocht naar België, de prachtige Ardennen. Het rijden met de camper gaat soepel, je hebt een goed overzicht op de weg. Tijdens de rit meerdere malen gestopt om te pauzeren. Heerlijk dat je een keuken bij je hebt.
Aangekomen op de eerste locatie, merk je dat Marien en Teus overal aan hebben gedacht. Voor elke aansluiting hebben zij de juiste kabels / verlengstukken / dopjes / hulpstukjes, noem maar op! En mocht je dan nog iets missen (onwaarschijnlijk) dan is de afspraak dat je het mag kopen en later kan declareren. De camper is snel in gereedheid gebracht, water, elektriciteit, luifel en natuurlijk de koffie! In een heerlijk zonnetje voor je camper genieten van het uitzicht.

Al met al hebben we, mede dankzij Marien en Teus, een fantastische week gehad!
Wij zouden graag met een camper op vakantie gaan. Mochten we in de toekomst huren i.p.v. kopen, dan is het zeker bij Marien en Teus!

Nogmaals bedankt voor de goede service.

Groetjes,

Cor en Marloes  5-5-2012

 

 

Campervakantie: Een totaal andere belevenis.

Na jaren met achtereenvolgens een tent, vouwwagen en een caravan op vakantie te zijn geweest, meenden wij het ei van Columbus gevonden te hebben door tijdens onze vakantie verschillende stacaravans in het buitenland te huren. Het grote bezwaar wat wij daarbij ondervonden was het steeds weer moeten zeulen met de koffers, maar ook het in en uitpakken. Van verschillende kanten hadden we al eens de suggestie gekregen om eens met een camper op vakantie te gaan. Het leek ons niets omdat wij toen nog meenden dat dan je mobiliteit ter plaatse tot nul gereduceerd zou zijn. 'Fietsen meenemen!', luidde het algemene advies. Toch hebben wij op enig moment besloten om de proef op de som te nemen. Na enig surfen op het internet vonden wij de website van CV&A. Via een mail hebben wij contact gezocht en na een tweetal telefoontjes hadden wij de camper voor drie weken tegen een aantrekkelijke prijs gereserveerd.

Vol verwachting gingen wij op het afgesproken tijdstip de camper ophalen. Na een vriendelijke en uitvoerige instructie, gingen we op pad. Wat ons meteen opviel was de complete uitrusting en de schone wagen, die echt wel gebruikt was. Prima pannen, bestek kopjes glazen etc. Zelfs een koffiezetapparaat ontbrak niet. De tank van de wc was al voorbereid en zelfs de schoon watertank was gedeeltelijk gevuld. Kortom een prima en zeer complete inventaris. Eerst even langs huis om de bagage te laden. Onderweg viel ons al op hoe gemakkelijk de camper te besturen was, ook al was het de eerste paar kilometers wel even wennen vanwege de afmetingen. Onze kleding en dergelijke hadden we in de kleine Curver-boxen (15 l.) gedaan en die pasten feilloos in de kledingkasten. Eigen kussens en dekbed op het bed. Proviand voor drie dagen en wat reserve blikken met maaltijdsoep, voor noodgevallen. Binnen een uur waren we geladen en konden we op pad. Op de eerste camping bleek hoe snel en gemakkelijk alles was. De wagen geparkeerd, de meegeleverde elektriciteitskabel aangesloten en voordat de tafel en stoelen waren uitgeklapt wat ook de koffie klaar (wij hadden ons Senseo-apparaat mee genomen).

Tijdens onze reis hebben we vrijwel alle weertypes meegemaakt. Van zware regen en sterke wind (Mistral), onweer en hitte. Op ieder type weer was de wagen aangepast en hebben wij het comfortabel gehad. Met name het grote, kantelbare dakluik (voorzien van een hor, alle ramen hebben horren) was een uitkomst. Onderweg deden we boodschappen bij een grote supermarkt en tankten daar. In Frankrijk hebben wij verschillende camping aangedaan en hadden daarbij heel veel voordeel van de ACSI-gids. De aanschafprijs hebben we er dubbel en dwars uitgehaald. Kortom na drie weken hadden we eigenlijk nog geen zin om naar huis te gaan. Ook de service bij aflevering was uitstekend. Een echte aanrader dus! Hieronder volgen nog een paar tips voor de beginners.

  • Maak gebruik van Curverboxen om kleding en andere linnen in te pakken.

  • Een senseoapparaat is prettig, maar niet noodzakelijk. Ook een elektrische waterkoker kan handig zijn.

  • Neem nood-proviand mee voor het geval u geen winkels in de directe omgeving aantreft.

  • Ga onderweg even naar een grote supermarkt en vul uw voorraad aan voor opnieuw 3 à 4 dagen.

  • Tank daar zo nodig ook (vaak veel voordeliger)

  • Tank zodra uw brandstoftank minder dan half vol is. ( Niet overal binnen 20 km zijn er tankstations)

  • Bij het reizen met twee personen adviseren wij om een kleine koekenpan mee te nemen.

 

Nieuwegein 30 mei 2011.

 

Voor het eerst met de camper op vakantie

 

Na lang op internet zoeken naar een verhuurbedrijf voor camper zijn wij bij “C & VA” terecht gekomen om er een te huren. Zij hadden er 3 voor de verhuur in de aanbieding voor het tijdstip waarin wij met vakantie wilde. Onze voorkeur ging uit naar een camper met een goed bed en goede stoelen, en een ruime garage voor de tandem of scootmobiel. Het werd de Tec Free Tec 678G. Deze was pas aangekocht en had wat schade aan binnen en buitenkant maar er was genoeg tijd om alles te herstellen of te vervangen. Hier hadden wij alle vertrouwen in.

Eindelijk was het vrijdag 13 mei 2011, de wagen was klaar en wij hebben hem opgehaald uit Amerongen. Daar kregen wij uitgebreid uitleg van allerlei dingen voor het gebruik van de camper. Ik was erg nerveus, want met mijn lichte handicap, wist ik niet of het wel zou bevallen. Na 2 uren was hij geheel ingepakt en zijn wij op weg gegaan. Eerst onze kleinzoon opgehaald, hij mocht 2 nachtjes bij ons logeren in de camper, naar een camping in Ermelo en Horst Limburg.

Aan gekomen op de camping ging het installeren van de camper snel, waterpas zetten, elektra aansluiten en zaten met 10 minuten aan de senseo koffie. Fluitje van een cent. Water bij de hand, koud en warm en de douche en toilet.

In de garage hadden wij de tandem, de racefiets en rolstoel, de tuinstoelen en krukjes geplaatst, het paste net. Met mijn rugklachten zag ik tegen het slapen op, maar het bed is goed en ik heb prima geslapen. Ook de inventaris van de camper was heel uitgebreid, en alles zag er goed uit. Ruimte genoeg voor al je spullen, kleding en boodschappen.

Na 2 nachten Limburg, op weggegaan voor een tocht langs de België en Franse kust, de plaatsen Brugge, Duinkerken en Etretat bezocht en op campings overnacht. De laatste kust overnachting was in Le Mont-Saint-Michel waar wij het dorpje en abdij kerk hebben bezocht. Bij al deze campings zijn wij goed ontvangen en hadden een fijne plaats.

Na de kust zijn wij via Rennes,Le Mans en Orléans onder Parijs door gereisd naar Arcis-sur-Aube voor een overnachting. Daarna naar Luxemburg stad, een rustdag en een winkeldag in het centrum van Luxemburg.

 

Brugge                                                                                              Luxemburg

Na Luxemburg en Vianden richting Monschau(overnachting), beide leuke plaatsjes. Vervolgens hebben wij een bezoek gebracht aan Dusseldorf voor een winkelmiddag. Voor een laatste overnachting naar Baarlo bij Venlo, daar ook een rustdag ingelast, waarna wij weer op zaterdag na huis gingen. Zondag de camper leeg en schoon gemaakt voor het terug brengen op maandag 30 mei 2011. Het was een geweldige vakantie en zullen in de toekomst vaker met een camper op vakantie gaan, het is ons reuze bevallen.

Joke en Herman uit Nieuwegein.

 

Bijgaand tref je een foto aan van de TEC ROTEC die we in oktober 2010 voor 2 weken
hebben gehuurd om mee naar Roemenie te gaan.  Deze foto is gemaakt terwijl we door
de Karpaten reden, waarbij we het geluk hadden dat de doorgaande wegen enorm verbeterd
waren.  Vanaf Oradea waar we het land zijn binnengekomen tot Suceava (hoofdstad Roemeens Moldova),
is de weg met behulp van geld van de EU enorm opgeknapt. Helaas zijn het allemaal 2 baans wegen.
In Gilau, net voor de grote universiteitsstad Cluj Napoca, hebben we 1 nacht op een prachtige
camping gestaan, waar dhr. Schutrups, jawel een Hollander, de eigenaar van is. Er is zelfs een
restaurant bij aanwezig, maar aangezien wij de enige gasten waren en de camping de week
daarop voor het winterseizoen dicht zou gaan, was het restaurant gesloten.

We hebben erg veel gemak gehad van de camper. Heerlijk dat je zo hoog zat en de weg goed kon
overzien en de verdere indeling en inrichting van de camper was prima in orde. Op de boerderij
was het ook fiijn dat mijn man en ik onze  eigen comfortabele camper hadden om in te ontbijten en
te slapen. Het rijden en het verblijf in de camper voor ons heel aangenaam is geweest.

Hartelijke groet,
Anneke