Reserveer direct

PDF Afdrukken E-mailadres

W I E Z I J N W I J

Camper Verhuur Amerongen is een jong en enthousiast verhuurbedrijf, in april 2010 opgericht door camperliefhebbers. De ene voorziet met zijn financieel-juridische achtergrond o.a. in een huurovereenkomst die voor beide partijen acceptabel is en de ander zorgt er met zijn technische achtergrond voor dat de camper die u meekrijgt in een uitstekende staat verkeert. Kortom: individuele kennis en ervaring gebundeld tot collectieve kracht.

Op dit moment hebben wij 3 campers in de verhuur met de intentie dit op termijn verder uit te breiden. De jonge campers die wij inzetten zijn degelijk en betrouwbaar en uitgerust met een complete inventaris en voorzien van een volledige camperuitrusting. Uiteraard zijn ze All risk verzekerd met extra inzittende verzekering en pechhulpmodule met vervangend vervoer..

Dus jonge mensen, gezinnen met kinderen, senioren, u kunt de koffers voortaan thuislaten. U richt de camper kort voor vertrek helemaal in naar eigen wens en uw onbezorgde, avontuurlijke en hopelijk onvergetelijke vakantiereis kan direct beginnen.